Mekaniikka-asentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista mekaniikka-asentajaa päivätyöhön laivakaluston huolto- ja asennustehtäviin Vantaalle. Työnkuva sisältää asennuskeikkoja vaihtelevissa työkohteissa sekä työskentelyä verstaalla asiakkaamme tiloissa Vantaalla.

Mekaniikka-asentajana työskentelet laivojen osien huolto- ja asennustehtävissä. Tehtävänäsi voi esimerkiksi olla laivan moottorin sylinterin irrotus, uuden asennus sekä irrotetun huoltaminen verstaalla Vantaan Korsossa. Työ painottuu verstaalla huolto- ja koneistustehtäviin, mutta sisältää myös asennuskeikkoja. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta työnluonteen vuoksi työpäivät saattavat venyä. Työkeikoilla työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti rannikkoseuduilla, mutta ajoittain töitä saattaa olla myös muissa teollisuuskohteissa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös osallistua asennuskeikoille Saksan työkohteisiin.

Toivomme hakijalta tekniikan alan kokemusta tai aikaisempaa kokemusta mekaniikkatöistä. Voit olla urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja tai jo urallasi kokenut konkari. Vastuuta annetaan osaamisesi mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen osaamista. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä puolustusvoimien turvallisuusselvitys, joten odotamme sinulta nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme kokoaikaisen monipuolisen liikkuvan mekaniikka-asentajan tehtävän hyvästä ja joustavasta yrityksestä. Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta tehtävässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa arkisin kello 12 – 13 Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268331
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0505012792
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava