Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista mekaniikka-asentajaa.

Työnkuvaus:
Työnkuvasi pitää sisällään erilaisten osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä osaamisen mukaan hydrauliikka-asennusta ja alustavia sähköasennuksia. Työskentelet kokoonpanotiimissä asiakkaan hallilla. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta sekä mahdollisesti hydrauliikan asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta sekä voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti on ehdoton etu. Lisäksi toivomme ammattimaista ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään asennustiimissä siistissä ympäristössä mukavien työkavereiden parissa. Saat pitkäaikaisen työpaikan ja hyvän perehdytyksen työhön. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa määräaikaisena. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266735
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori