Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

 

Haemme nyt Tokap Servicelle kahta mekaniikka-asentajaa Kirkkonummelle. Tokap Service on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille pääosin Uudenmaan alueella. Yrityksellä on tällä hetkellä meneillään vahva kasvu ja tästä syystä tekijöitä kaivataan useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

 

Työnkuvaus

Työ mekaniikka-asentajana sisältää erilaisten tuotantolaitteiden ja -koneiden mekaanisia kunnossapitotehtäviä, kuten asennus-, korjaus- ja huoltohommia. Viikoittainen työaika on 40 tuntia. Työ on kaksivuorotyötä.

 

Työn edellytykset

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Ennen kaikkea työssä tarvitset kuitenkin halua oppia työtehtävät käytännössä, innostusta ja motivaatiota hoitaa homma kunnialla kotiin. Sinulta tulisi löytyä myös silmää kunnossapidon ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun. Tokap Servicellä arvostetaan erityisesti oppimishalua, vahvaa työmotivaatiota ja rehellisyyttä. Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin ja hygieniapassi katsotaan eduksesi.

 

Tarjoamme

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Lisäksi Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Kiinnostaako Tokap Service työnantajana lisää? Oheisella videolla pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta!

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen Tokap Servicen porukka toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

 

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, mekaniikka-asentaja, asentaja, kunnossapito, manuaalinen asentaja, asennus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263121
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Kirkkonummi