Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeria mekaniikka-asentajia elintarviketeollisuuteen (1-2kpl). Haemme työntekijöitä sekä mekaaniseen kunnossapitoon että automaatioasennukseen.

Työnkuvaus

Työhön sisältyy tuotantolaitteiden ja -koneiden asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset
Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Ennen kaikkea työssä tarvitset kuitenkin halua oppia työtehtävät käytännössä, innostusta ja motivaatiota hoitaa homma kunnialla kotiin. Sinulta tulisi löytyä myös silmää kunnossapidon ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun.
Asiakkaamme arvostaa työntekijöissään vastuuntuntoisuutta ja rehellisyyttä. Työssä tarvitset sekä voimassa olevan sähkötyöturvakortin (sähkö-automaatioasentajat) että työturvallisuukortin. Hygieniapassi katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta myös valmiutta kaksivuorotyöhön.
Tarjoamme
Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Asiakasyrityksessämme on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja
HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi
HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262708
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää