(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia mekaniikka-asentajia elintarviketeollisuuteen Vantaalle. Asiakasyrityksemme tarjoaa kunnossapitopalveluita eri teollisuuden aloille.

Työn kuvaus

Työ sisältää erilaisten tuotantolaitteiden ja -koneiden mekaanisia kunnossapitotehtäviä, kuten asennus-, korjaus- ja huoltotyötä. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Etsimämme hakija on asiakaspalveluhenkinen ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Hän pystyy toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Katsomme eduksi myös huolellisen ja täsmällisen otteen työhön. Työn alkaessa valitulla henkilöllä tulee olla voimassaolevat työturva- ja tulityökortit.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työtehtävään, jossa voit kehittää omaa ammattitaitoasi vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi