Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!
Haemme nyt asiakasyrityksellemme kahta mekaniikka-asentajaa Kirkkonummelle. Asiakkaamme on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. 
Työnkuvaus
Työ sisältää erilaisten tuotantolaitteiden ja -koneiden mekaanisia kunnossapitotehtäviä, kuten asennus-, korjaus- ja huoltohommia. Viikottainen työaika on 40 tuntia.
Työn edellytykset
Hakijalta edellytämme aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen sähköautomaatiopuolen korjauksista ja huolloista. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla tulee olla voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. 
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle vakituisen ja täysipäiväisen työn mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Asiakasyrityksessämme on välittävä ja kannustava työyhteisö, joka ilmenee mm. useilla työntekijöiden virkistystapahtumina vuoden aikana.
Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.
Hakuprosessi
Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja
HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi
HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239455
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kirkkonummi