(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme mekaniikka-asentajaa tuotantolaitoksen kunnossapitotöihin Akaaseen. Asiakkaamme on pitkään kansainvälisillä markkinoilla toiminut vakavarainen yritys, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Mekaniikka-asentajan työnkuvaan kuuluu vaihtelevat ja monipuoliset tehtävät teollisuuden kunnossapidon, huoltojen ja asennusten parissa. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta teollisuuden mekaanisista asennustehtävistä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen tekijä ja omaat vahvat ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvän osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikossa työtunteja kertyy 40h. Työsuhde alkaa kevään 2019 aikana soveltuvan henkilön löydyttyä 6kk:n pituisena määräaikaisena työsuhteena. Määräaikaisuuden päättyessä hyvä työntekijä vakinaistuu asiakasyrityksemme omille kirjoille.

 

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen: jonna.kanerva@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi, puh. 045 1397492

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121