(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme liikkuvaa mekaniikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle.

Mekaniikka-asentajana osallistut mekaanisiin asennus- ja korjaustöihin vaihtelevissa teollisuuskohteissa Pirkanmaan alueella. Halutessasi voi olla myös mahdollisuus satunnaisiin komennustöihin ympäri Suomea.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaiseimpaa työkokemusta mekaanisista asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme hitsausosaamisen ja voimassa olevat ammattikortit. Etsimämme henkilö on positiivisen työasenteen omaava kunnossapidon ammattilainen, joka kykenee oma-aloitteiseen työskentelyyn itsenäisesti sekä tiiimissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan pitkäaikaisen mekaniikka-asentajan tehtävän vakavaraisessa kunnossapitotöihin erikoistuneessa yrityksessä. Työsuhde alkaa vuokrasuhteena Baronan kautta, mutta hyvin suoritettujen töiden jälkeen on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Lisätietoja Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, 050 5012792

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.