(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakkaallemme Poriin kokenutta ja ammattitaitoista mekaniikka-asentajaa.

Työnkuvasi pitää sisällään erilaisten osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä osaamisen mukaan hydrauliikka-asennusta sekä sähköasennusta. Sinulla on aiempaa kokemusta mekaanisesta asennuksesta sekä hydrauliikan asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta sekä voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti on ehdoton etu.

Lisäksi toivomme, että:
- olet oma-aloitteinen ja joustava
- teet työsi huolellisesti
- pystyt toimimaan ryhmässä sekä itsenäisesti
- sinulla on alan koulutus

Tulet työskentelemään asennustiimissä siistissä ympäristössä mukavien työkavereiden parissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa määräaikaisena. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Työ on pääasiassa päivävuoroa, mutta valmius tehdä 2-vuorotyötä tarvittaessa on toivottavaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan palkkatoiveesi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten ole nopea!

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen,
elina.hyvarinen@workpower.fi