(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja Uudenmaan alueelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Haemme Oy Grundfos Pumput Ab:lle liikkuvaa mekaniikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle.

Mekaniikka-asentajana osallistut pumppujen asennus- ja huoltotöihin vaihtelevissa kohteissa Uudenmaan alueella. Pumppuja käytetään lukuisissa erilaisissa tarkoituksissa kiinteistö- ja teollisuuskohteissa. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työpäivän keston suhteen.

Etsimämme henkilö on positiivisen työasenteen omaava ammattilainen, joka kykenee oma-aloitteiseen työskentelyyn itsenäisesti sekä osana ryhmää.

Tehtävässä menestymisen avaimet:

  • Soveltuva koulutus
  • Aikaisempi kokemus asennus/huoltotehtävistä
  • Positiivinen ja periksiantamaton työasenne
  • Sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen taito

Eduksi katsomme osaamisen laakeroinnista ja sähkömoottoreiden huollosta sekä tuntemuksen jostain tuotannonohjausjärjestelmästä esim. SAP.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä edelläkävijäyrityksessä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä niin henkilökohtaisesti kuin urallasi. Olet positiivinen, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakkaiden parissa, jossa oma-aloitteisuus, vastuuntunto sekä huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työn suorittamisen kannalta. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi uusimman tekniikan parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta: Anssi Pekkarinen, p. 043 824 3624

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.