Mekaniikka-asentaja ulkomaan komennukselle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Työmaa etsinnässä, ja mieli haikaa ulkomaan komennuksille? Etsimme teollisuuden sähköurakointiin erikoistuneelle Ubitec Oy:lle reissumiehiä ulkomaan komennuksille. Kokeneessa ryhmässä olisi tilaa mekaniikka-asentajalle, sähköasentajalle tai kahdelle sekä näppärille apukäsille - tai mekaniikka-sähköasentajalle.

Ubitec Oy on ollut toiminnassa v. 2012 lähtien ja nyt keväällä nivoutunut osaksi kotimaista, vakavaraista Päähöyry-konsernia. Tämä antaa Ubitecille vakaan selkänojan ja mahdollistaa keskittymisen kasvuun ja kehittymiseen.

Mikä homma?
Elokuussa starttaa esimerkiksi Ruotsissa pidempikestoinen kattilan instrumentointiprojekti, arvioitu kesto urakassa 2022 keväälle saakka. Työ on jaksotyötä ja tehdään todennäköisesti rytmillä 2-3 vko reissussa, 1 vko kotona. Majoituksen järjestää työnantaja Ubitec. Tämän urakan lisäksi on muitakin urakoita tiedossa. Toisinaan kotoilujakso ja rytmi on sovittavissa pidemmäksi riippuen projektien vaiheista.

Mitä vaatii?
Edellytämme hakijalta voimassaolevia turvakortteja sekä passia. Odotamme hakijan omaavan hyvät perustaidot asennustöistä, tärkeintä on kuitenkin ahkera ja motivoitunut asenne työtä kohtaan.

Mitä tarjoamme?
Kokeneen työporukan osaamisen yhdistettynä ahkeraan reissuasenteeseen. Työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä työporukassa, jossa asiakkaiden projektien vaihtelevuus antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä itsekin työssä. Työsuhteessa noudatamme sähköliiton huolto ja kunnossapitoalan työehtosopimusta. Reissussa oloajasta maksetaan kohdemaan mukaiset reissurahat sekä kulkeminen ja majoituksiin liittyvät kulut ja järjestelyt.

Miten edetä tästä ?
Mikäli työskentely ulkomailla kiinnostaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti www.workpower.fi. Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitecin työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta, joten yhteydenotot vain WorkPowerin kautta. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot