Mekaniikka-asentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020
Etsimme sinua, mekaniikka-asentaja, työskentelemään Tokap Servicen Vantaan toimipisteelle. Asiakkaamme Tokap Service Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille.
Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät pääosin Tokap Servicen viihtyisissä tiloissa Vantaan Ilolassa. Valmistat mm. kuljettimia elintarvikealan teollisuuteen ja työhön kuuluu myös asennuskeikkoja eri teollisuuslaitoksiin. Työpäiviesi kulkuun kuuluukin esimerkiksi rosterin TIG-hitsaamista ja koneistusta. Lisäksi ajoittain käyt asennuskeikoilla teollisuuden tuotantolaitoksissa, että valmistamasi kuljettimet pääsevät asiantuntevissa käsissäsi käyttöön.

Arvostamme

  • Kiinnostusta monimuotoiseen työhön teollisuuden tuotantolaitosten parissa
  • Työhön soveltuvaa koulutusta
  • Hyvää käsialaa TIG:illä hitsatessa
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Halua onnistua työssä
  • Silmää asennuskeikkojen ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi kuljettimien ja huoltotelineiden valmistusprosessista, mutta kaikista eniten etsimme asentajaa, jolla on halua oppia työtehtävät käytännössä, innostusta ja motivaatiota hoitaa homma kunnialla kotiin.

Tarjoamme sinulle

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Kehittymismahdollisuuksia löytyy myös kokeneemmille konkareille. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti reilun korvauksen työstään ja muut Tokap Servicen tarjoamat edut työntekijöilleen. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelussa.

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta. Näet videon klikkaamalla tästä. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka, sillä Tokap Servicellä toivotaan sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen alun puolivuotisen vuokratyösuhteen päätyttyä, mutta myös suoraan heille työllistyminen on neuvottelukysymys.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ mekaniikka-asentajana Tokap Servicellä juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot