(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta mekaniikka-asentajaa kunnossapitotehtäviin elintarveteollisuuteen Helsinkiin.

Mekaniikka-asentajana työskentelet osana elintarvikelaitoksen kunnossapitotiimiä. Työtehtäviisi kuuluu tuotantolaitoksen mekaaniset kunnossapitotehtävät kuten pneumatiikka komponenttien ja teräsrakenteiden huoltotehtävät. Laitos sijaitsee Helsingissä itäisessä kantakaupungissa.

Toivomme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä
  • Hyvää ja itsevarmaa otetta työntekoon

Eduksi katsomme osaamisen hitsauksesta, pneumatiikasta sekä muista konepajan laitteista ja koneista. Englannin kielen taito ja yleisimpien tietokoneohjelmistojen (esim. excel ja muut MS Office ohjelmat) perusosaaminen lasketaan myös eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan asentajan tehtävän mekaanisessa kunnossapidossa kilpailukykyisillä eduilla. Tehtävä on määräaikainen kesän yli, mutta myös pitempääkin työsuhteeseen on hyvä mahdollisuus. Töitä tehdään päivävuorossa elintarvikealalla hyvin tunnetussa sekä arvostetussa yrityksessä hyvähenkisessä työyhteisössä.

Lisätietoja Baronalta antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.