(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja, Teknohaus Oy
Teknohaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Etsimme rekrytointitoimeksiantona Teknohaus Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen mekaniikka-asentajaa leikkausjärjestelmien valmistus-, asennus-, ja huoltotehtäviin Tuusulaan.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset leikkausjärjestelmien valmistus Tuusulassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa sekä erilaiset asennus- ja huoltotehtävät asiakkaiden tiloissa. Tehtävät pitävät sisällään monipuolisia asennus-, hitsaus- ja koneistustehtäviä. Työ tapahtuu osittain asiakkaan tiloissa Suomessa ja satunnaisesti myös ulkomailla, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Etsimme joustavaa, oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Toivomme:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. metallialan perustutkinto
  • Vähintään parin vuoden kokemusta teollisuuden asennus/huoltotehtävistä
  • Hitsaustaitoa
  • Piirustusten lukutaito
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vakituiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla suomalaiseen perheyritykseen, jossa sinulle tarjotaan kattava perehdytys tehtävään ja tuotteisiin. Aloitus on sovittavissa, kuitenkin viimeistään elokuun aikana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksen viimeistään 11.6.2018

Lisätietoja tehtävästä saat Baronalta: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624