(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Riihimäen toimipaikkaan vakituiseen työsuhteeseen

mekaniikka-asentajaa.

Tehtäviisi kuuluvat ajoneuvojen ja laitetilojen varusteluun, muutostöihin ja kunnossapitoon liittyvät mekaaniset asennustyöt. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset monipuoliset hitsaustaidot ja halun oppia uutta muuttuvien työkohteiden parissa.

Edellytämme

  • teknistä toisen asteen koulutustaustaa 
  • kokemusta mekaniikka-asennuksista
  • valmiutta työskennellä ahtaissa tiloissa 
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • mekaniikkapiirustusten lukutaitoa
  • perustason ATK-osaamista
  • B-ajokorttia

Monipuolinen hitsaus-osaaminen on tärkeää tehtävässä suoriutumisen kannalta. Eduksi katsomme koneistus- ja levytyöosaamisen sekä C-ajokortin.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi. Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Mika Lindbergiltä, puh. 040 315 8339, etunimi.sukunimi@millog.fi. 

Jätä hakemus palkkatoiveineen 28.4.2019 mennessä osoitteessa www.milog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.