(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja kunnossapitoon Prysmian Groupille
Prysmian Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Etsimme Prysmian Groupille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mekaniikkaasentajaa tuotantolaitoksen kunnossapitotöihin Kirkkonummelle.

Mekaniikka-asentaja työskentelet osana teollisen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiä. Työ sisältävät ennakko- ja määräaikaishuoltojen lisäksi myös vianetsintä- ja korjaustehtäviä. Töitä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa, mutta hakijalta odotetaan valmiutta työskennellä tulevaisuudessa myös 3-vuorossa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Voit olla jo urallasi kokenut rautainen ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden osaaja. Saat vastuuta oman osaamisesi mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen mekaniikka-asentajan tehtävän kunnossapidossa mielenkiintoisesta teollisuusympäristöstä ja ammattitaitoisessa työyhteisöstä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi erinomaisessa ohjauksessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja työllistyt suoraan Prysmian Groupin työntekijäksi.

Prysmian Group on maailman suurin energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja, jonka liikevaihto on yli 11 miljardia euroa. Prysmian Group on aidosti globaali yritys, jolla on tytäryhtiöitä yli 50 maassa, 112 tehdasta, 25 tutkimus- ja kehityskeskusta ja noin 30 000 työntekijää. Suomessa Prysmian Group Finlandilla on henkilöstöä 550 ja tuotantolaitokset Oulussa ja Pikkalassa. Lisätietoja yhtiöstä: www.prysmiangroup.fi

Lisätietoja Baronalta arkisin 12 - 13 antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Huomioithan, että kaikki rekrytointiin liittyvätyhteydenotot tulee Baronalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta.