(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja Jyskään huipputeknologian pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018Työn kuvaus:
  Mekaniikka-asentaja Jyskään
Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja. Tällä hetkellä Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat, että tiet pysyvät turvallisina säässä kuin säässä.
Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja ja alkutuotantoa myöten kotimaisia. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen ja tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!
Haluatko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?
Etsimme yhteistyökumppanillemme Arctic Machinelle mekaniikka-asentajaa Jyskään. Työ on alkuun määräaikainen.
Mekaniikka-asentajan vastuulla on asentaa tilatut koneet ja laitteet ajoneuvorungon päälle.
Arvostamme raskasajoneuvoasennuksesta, -huolloista, tai pyöräkoneasennuksista saatua osaamista. Kuvienlukutaito ja asennuskokemus on välttämätöntä.
Arcticilla pärjää kun on nopea, tehokas ja oma-aloitteinen
Töitä tehdään tiimeissä ja sesonkiaikana työpäivät ovat pitkiä. Tästä syystä toivomme, että olet joustava tiimipelaaja. Haluat onnistua yhdessä tiimin kanssa.


Miksi Arcticille kannattaa tulla? 
Pääset mukaan oikeasti kansainväliseen mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on omalla alallaan euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, niin näissä laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat ihan omaa luokkaansa. 
Töitä tehdään siisteissä ja valoisissa tiloissa ja palkkakin on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.
Käy kurkkaamassa lisää www.arcticmachine.fi ja www.infotripla.fi


Kiinnostuitko? 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tea Heinola 0400 451 039. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kalevankadun ja Ilmarisenkadu kulmassa tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Satu Hovisalmi


Toimipaikka:  Jyväskylä