(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja elintarviketeollisuuteen (Sipoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia mekaniikka-asentajia Sipooseen. Yritys on suomalainen elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja.

Työssäsi vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä. Työtä tehdään sunnuntaista perjantaihin 3-vuorotyönä klo 6-14, 14-22 ja 22-6.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-/automaatioasentaja)
- aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapitotöistä, vianhausta ja asennuksista
- hygieniapassia
- työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
- oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnista johtuen
- suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa työotetta. Sinulle on hyödyksi aikaisempi työkokemus hitsauksesta, koneistamisesta, pneumatiikasta ja hydrauliikasta. Siemens-logiikan tuntemus ja elintarvikealan kokemus katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työssä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.