Mekaniikan pääsuunnittelija
Comatec Mobility Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Vahvistamme asiakastiimiä Comatec Mobilityn Tampereen toimistolla ja etsimme henkilöä mekaniikan pääsuunnittelijan tehtävään.

Työtehtäviisi kuuluu mekaniikkasuunnittelun lisäksi kaivosteollisuuden työkoneiden tilauskohtaisen suunnittelun vetovastuu sekä muiden mahdollisten asiakkaan projektien tai osaprojektien vetovastuu omalla teknisellä osaamisalueella. Sinun tehtävänä on Comatecin toimistotiimissä ohjata ja valvoa suunnittelu- tai asiantuntijatyötä tekeviä henkilöitä, aikatauluttaa ja resursoida työtä sekä toimia kiinteässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta liikkuvista työkoneista ja hyvien suunnitteluperiaatteiden hallintaa tai hyviä valmiuksia omaksua näitä asioita. Vastaat omista ja tiimisi tekemistä ratkaisuista asiakkaalle. Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä teknistä osaamista.

Työskentelyotteesi on itsenäinen, järjestelmällinen ja etenet kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Sinulla on halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Tehtävää on mahdollista muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 12.12.2021 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524337
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa
  • Lisätietoja antaa: Suunnittelupäällikkö Raine Corell, puh. 050 356 9333, raine.corell@comatec.fi