(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikan / laivasuunnittelun osaaja (Raisio)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Alvars Oy on Raisiossa toimiva insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotekehitys- ja projektisuunnittelupalveluja. Vuonna 2007 perustetun yrityksen juuret ovat vahvasti meriteollisuudessa. Erityisosaamisalaamme ovat lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu, projektikuljetusten laskentatehtävät ja muut meritekniset ratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja konseptoinnista asennussuunnitelmiin saakka asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: www.alvars.fi

Nyt etsimme joukkoomme energistä ja aikaansaavaa vahvistusta MEKANIIKAN / LAIVASUUNNITTELUN osaajasta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai diplomi-insinööri) ja 3-5 vuotta työkokemusta teräsrakenteiden ja mekaanisten kokonaisuuksien suunnittelutehtävistä. Sinulla tulisi olla vähintään perustaidot mallintamisesta Solidworks-ohjelmistolla tai vastaavalla. Aikaisempi kokemus meriteollisuudesta ja laivanrakennuksesta on eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sujuvaa englannin puhutun ja kirjallisen kielen taitoa, muut kielet luetaan eduksi.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantille 18.2.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Tuulia Merranti, p. 050 411 0345. Hakemukset otsikolla "Mekaniikan/Laivasuunnittelun osaaja”.