(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikan ja automaation huoltoasentajia
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haemme huoltoasentajia monipuolisiin ennakkohuolto-, vianhaku- ja kunnossapitotehtäviin.

Etsimme teollisuuden asiakkaallemme huoltoasentajia vakituiseen työsuhteeseen 3-vuorotyöhön Sipooseen monipuolisiin ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Tehtävänäsi on toteuttaa mekaanisia ja/tai sähköisiä tehdasautomaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuoltotehtäviä riippuen aiemmasta kokemuksestasi. Osallistut myös osaltasi kunnossapidon jatkuvaan kehittämiseen sekä prosessien tehostamiseen. Tukenasi toimivat muut ammattitaitoiset asentajat sekä asiantuntijat.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vastaavasti aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi kunnossapidosta tai asennuksista (sähkö, automaatio tai mekaniikka). Lisäksi omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä teknisen ymmärryksen, hyvän fyysisen kunnon sekä valmiuden työskennellä useissa eri korkeustasoissa. Kykenet myös tarvittaessa kommunikoimaan englanniksi. Työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän vakaassa ja modernissa työympäristössä, jossa ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja uranäkymäsi ovat hyvät. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.