(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikan asiantuntija potkurilaitteiden huolto-osastolle
Rolls-Royce Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Rolls-Royce Oy Ab:n toimittaa ohjailupotkurilaitteita, kansikoneita ja vesisuihkulaitteita meriteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Haemme potkurilaitteiden huolto-osastolle mekaniikan asiantuntijaa. Mekaniikan asiantuntijana laadit asiakkaille teknisiä huolto-ohjeita ja koulutusmateriaaleja sekä avustat asiakkaita ja huoltoverkostoa teknisissä ongelmissa ja korjauksissa sekä vian määrittelyssä.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (AMK) tai muuta vastaavaa koulutusta. Hallitset englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, sekä omaat hyvät yhteystyö- ja kommunikointitaidot. Sinulta odotetaan myös matkustusvalmiutta ja kykyä itsenäiseen sekä järjestelmälliseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä organisaatiossa sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Koski, Team Leader, puh. +358 400 960 116, soittoaika 22.5.2018 klo 13.00-14.00. Jätä hakemuksesi CV:n kera 3.6.2018 mennessä osoitteeseen www.psycon.com/jobs.