(Poistunut julkaisusta)

Mekaanista asentajaa Junnikkala Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Junnikkala Oy on ehdoton puunjalostuksen edelläkävijä Pohjanmaalla. Sahaamme, höyläämme ja jatko-jalostamme puutuotteita yli 20 maahan jo yli 50 vuoden kokemuksella. Liikevaihtomme on noin 90 miljoonaa ja kehitämme jatkuvasti tuotteita 150 henkilön voimin vastaamaan markkinoiden haasteisiin. Junnikkala Oy työllistää lisäksi laajan alihankinta-verkoston. Jalostamme puutuotteita uusimmalla ja tehokkaimmalla alan teknologialla. Junnikkala Oy on uudistamassa ja modernisoimassa Kalajoen ja Oulaisten tuotantolaitoksia. Lisätietoja yrityksestä www.junnikkala.com

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Junnikkala Oy:n palvelukseen Oulaisten sahatavaratehtaalle lisävahvistukseksi

KUNNOSSAPIDON MEKAANISTA ASENTAJAA

Kunnossapito- ja huoltotehtäviin varmistamaan tuotantolinjojen häiriöttömän käytön sekä kiinteistötekniikan toimivuuden, jossa painopiste on ennakkohuolloissa.  Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä laitteiden parissa ja jonkin verran tietokoneohjausta. Työturvallisuuden varmistaminen on tärkeä asia päivittäisessä tekemisessä. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme alan peruskoulutusta ja/tai työkokemusta teollisuuden mekaanisen kunnossapidon tehtävistä.  Sinulla on tekevä ja tarttuva reipas asenne, sekä halu päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
                     - kilpailukykyisen palkan ja hyvät kehitysmahdollisuudet vahvistaa osaamistasi
                     - mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa
                     - panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.11.2018 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Haastattelut pidetään Junnikkala Oy:n tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!