Mekaanisia asentajia
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2021

Etsimme asiakkaallemme Elcolinelle mekaanisia asentajia teollisuuden kunnossapitotehtäviin. Työkohteet sijaitsevat Oulun ja Raahen alueella sekä koko Suomessa. Työt kattavat pääsääntöisesti seisakkitöitä eri teollisuuden laitoksissa. Hyville ja reissuvalmiudet omaaville tekijöille töitä on tarjolla seisakista seisakkiin, jopa kokoaikaisesti.

Työssä pääset tekemään mielenkiintoisia tehtäviä, hoitaen mm. mekaanista asennusta, kuten laakereiden vaihtoa ynnä muita huoltotehtäviä. Hitsaustaito luetaan tekijälle eduksi, sillä osa tehtävistä voi sisältää myös korjaushitsausta puikolla ja langalla.

Etsimme asentajia sekä perustehtäviin, että vaativampiin asennustöihin. Toivomme hakijoilta metallialan koulutustaustaa sekä kokemusta teollisuuden työympäristöstä. Hyvä asenne työntekoa kohtaan, joustavuus työajoissa sekä korkea työmotivaatio ovat kuitenkin tärkeimmät ominaisuudet näissä tehtävissä. Osaat toimia tiimissä ja hoitaa työtehtäviä myös itsenäisesti vastuuta kantaen. Työturvallisuus on jokaisen tekijän vastuulla, joten edellytämme turvallisuuskulttuurin hallintaa ja turvallisia työtapoja kaikilta valittavilta tekijöiltä.

Työssä edellytetään myös reissuvalmiutta työkohteiden sijaintien mukaan. Pääsääntöisesti tekijät pyritään sijoittamaan työkohteisiin mahdollisimman lähelle omaa asuinpaikkaansa, mutta aina se ei ole mahdollista. Elcoline järjestää tarvittaessa työntekijöiden majoitukset komennuspaikkakunnalla.

Tehtävissä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Elcoline on sitoutunut tuottamaan erinomaisia teknisiä urakointi- ja kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja haluaa olla toimialallaan maailman ykkönen. Tavoitteet vaativat määrätietoista kasvua ja siirtymistä yrityksenä seuraavaan kokoluokkaan. Elcolinen kohdalla se tarkoittaa 1000 työntekijää ja 100 miljoonan euron liikevaihtoa seuraavan viiden vuoden aikana. Hyppää mukaan Elcolinen kasvutarinaan!

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436520
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kempele, Liminka, Muhos, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki