Mekaanisia asentajia
Metso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme asiakkaallemme Metso Minerals Oy:lle, MEKAANISIA ASENTAJIA murskainten kokoonpanotehtäviin. Tuotantotiimiä vahvistetaan nyt usealla tekijällä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat vähintään kesään 2018 saakka.

Toivomme Sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta mekaanisesta asennuksen tehtävistä. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti - toivomme, että sinulta löytyy se jo tai pystyt suorittamaan kortin ennen töiden aloitusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! Tarjoamme mielenkiintoisen työn maineikkaassa asiakasyrityksessämme sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna-Leena Mustonen / Sihti & Adecco, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätöliiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin. Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1104533
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere