Mekaanisia asentajia teollisuuden töihin
Barona Tekniikka & Asennus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Hei sinä mekaanisen asennuksen, huollon ja/tai kunnossapidon moniosaaja tai alan töihin haluava aloitteleva tekijä. Kaipaatko uusia haasteita työrintamalla? Mikäli vastasit kyllä, jatka rohkeasti lukemista ja tee seuraava liike urallasi!

Meillä on useita teollisuuden työpaikkoja, joihin etsimme tekijöitä mekaanisen asennuksen, huollon ja/tai kunnossapidon pariin. Tarjolla on töitä niin paikallisempiin kuin liikkuviin tehtäviin sekä myös komennuksille. Töitä tehdään paikasta riippuen vaihtelevilla vuoromalleilla päivätöistä aina kolmivuoroon. Tehtävät puolestaan vaihtelevat teollisuuden tuotantoprosessien huollosta ja kunnossapidosta aina muun muassa raidekalustoon liittyviin asennustöihin, ja työsuhteen kestot taas määräaikaisuuksista vakituisiin, niin Baronan kuin asiakkaidemme kirjoilla.

Se mihin tehtäviin juuri sinua ryhdytään viemään, riippuu pitkälti omasta halukkuudestasi. Muistathan siis hakiessasi kertoa millaiset tehtävät ja työvuoromalli juuri sinua kiinnostavat.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
  • toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen työsuhteen ja halutessasi tukea urasuunnitteluun
  • osaavan henkilökunnan, joka tukee ja kouluttaa sinua tarpeesi mukaan
  • kannustavan ilmapiirin.

Yhden työsuhteen tuijottamisen sijaan pyrimme tukemaan sinua urasi rakentamisessa toivomallasi mekaanisen asennuksen, huollon ja/tai kunnossapidon polulla. Meillä on kyseisen polun alku valmiina ehkä juuri sinulle!

Mitä toivomme sinulta?

  • Alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta
  • työteliästä ja motivoitunutta työskentelyotetta
  • halua kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin askarruttamaan? Otathan rohkeasti yhteyttä meihin ja jätät yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Baronalla hakua hoitaa Niko Timonen (niko.timonen@barona.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot