(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisia asentajia Metso Minerals Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa vuonna 2017. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.
 
Etsimme asiakkaallemme Metso Minerals Oy:lle, 
 
MEKAANISIA ASENTAJIA murskainten kokoonpanotehtäviin. 
 
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat vähintään puolen vuoden ajan, mahdollisesti pidempäänkin. Työ on 2-vuorotyötä. 
 
Toivomme Sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä mielellään jo aikaisempaa kokemusta mekaanisesta asennuksen tehtävistä. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti. Mikäli sinulta ei sellaista löydy jo taskustasi, olemme valmiit osallistumaan kortin suorittamisesta aiheutuviin kustannuksiin. 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen työn maineikkaassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. 
 
Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Maria-Felicia Järvinen, puh 0504444480
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Maria-Felicia Järvinen


Toimipaikka:  Tampere