(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisia asentajia Metso Minerals Oy:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle Tampereelle mekaanisia asentajia murskainten kokoonpanoon.

Toivomme hakijoilta positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa koneenasennuskokemusta tai alalle sopivaa koulutusta. Toivomme myös, että hakijoilla on työturvallisuuskortti tai mahdollisuus suorittaa se ennen töiden aloitusta.

Kyseessä on 2-vuorotyö. Työt alkavat 6 kk:n sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat määräajan jälkeen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.