(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisia asentajia, Metso Minerals Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Yritys tarjoaa laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.

Haemme asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle mekaanisia asentajia Tampereelle murskainten kokoonpanoon

Toivomme hakijoilta toimeen tarttuvaa asennetta työtä kohtaan sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä edellytetään kokemusta mekaanisesta asennuksesta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se ennen työn aloitusta).

Työtä tehdään 2-vuorossa ja tehtävässä on sopimuspalkkaus. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä 6-8 kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen kirjoille.

Metson esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=TrCrj4tHN5Y&list=PLZDSRoG8gnfkCgtDtlpE15Qqreo0qjc0J&index=38&t=0s

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.