(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisia asentajia, Metso Minerals Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Yritys tarjoaa laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.

Haemme asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle Tampereelle mekaanisia asentajia murskainten kokoonpanoon.

Tehtävässä edellytetään aiempaa työ- tai harjoittelukokemusta asennustyöstä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se ennen työn aloitusta). Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Työtä tehdään 2-vuorossa ja tehtävässä on sopimuspalkkaus. Kyseessä on puolen vuoden määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen kirjoille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.