(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisia asentajia kunnossapitoon
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Haemme mekaanisia asentajia kokoonpanon, maalaamon ja korihitsaamon kunnossapitoon. Tehtävänäsi on vastata autotehtaan tuotanto- ja muiden laitteistojen kunnossapitotöistä. Huolehdit laitteiden käynnissäpidosta yhteistyössä tuotantohenkilöstön kanssa seuraten laitteiden toimintaa ja pyrkien ennalta estämään häiriöiden syntymisen. Tarkkailet laitteiden kuntoa ja suoritat tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet suunnitelmien mukaisesti työturvallisuusnäkökohdat huomioiden. Työ on 5-vuorotyötä.

Sinulla on tehtävään sopiva koneautomaatio- tai kone- ja metallialan perustutkinto ja muutaman vuoden kokemus kunnossapitotehtävistä. Olet oman osaamisen kehittämiseen suuntautunut henkilö, joka pitää vaihtelevasta työkentästä ja itsenäisestä vastuun kantamisesta. Ongelmien hahmottaminen ja ripeä ratkaiseminen onnistuu sinulta. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmistot kuten MS Office. Suomen kielen lisäksi käytännön englannin kielen hallinta on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Virtanen / maalaamo, +358 50 317 3556, Isko Paadar / korihitsaamo,  +358 45 123 2675 ja Jyri Vuorinen / kokoonpano, +358 50 317 1288.

Hae tehtävään viimeistään 26.2.2018.