(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon vastuuhenkilö
Haminan Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Liikevaihtomme on noin 30 M€, ja tuotamme palveluja 45 ammattilaisen voimin.

Etsimme asiakkaallemme Haminan Energia Oy:lle Mekaanisen kunnossapidon vastuuhenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on päivätyötä ja alkaa helmikuussa 2020.

Mekaanisen kunnossapidon vastuuhenkilönä huolehdit LNG-terminaalin mekaanisen laitteiston elinkaaren eri vaiheista sekä kunnon hallinnasta. Tehtävänkuvasi sisältää muun muassa ennakkohuollon ja kunnossapitotöiden suunnittelua, toteutusta ja seurantaa. Työssä vastuullasi on myös osaltasi operatiivinen raportointi, teknisen dokumentaation hallinta, työ- ja menetelmäohjeiden laatiminen sekä ylläpito, poikkeustilanteiden hallinnointi sekä tarvittaessa työnjohtajan sijaistaminen ja tarvittaessa osallistumista terminaalin operointiin.

Toivomme hakijoilta kokemusta prosessiteollisuudesta. Kokemuksesta ATEX-ympäristöissä työskentelystä on hyötyä tehtävään haettaessa. Lisäksi hakijalla tulisi olla toimialalle soveltuva ammattitutkinto (esim. sähkö-, automaatio- tai mekaaninen ala). Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Työ sisältää korkeanpaikan työskentelyä.

Etsimme itsenäistä ja itseohjautuvaa henkilöä, joka saa vastuulleen laajan toimenkuvan. Tehtävässä korostuu vastuullisuus sekä joustavuus. Oman työsi lisäksi sinun tulisi pystyä tarvittaessa suorittamaan tehtäviä oman vastuualueesi ulkopuolelta. Vaikka työnkuvasi onkin melko itsenäinen, työtä tehdään tiiviisti tiimissä, joten sinun tulisi työskennellä luontevasti myös osana ryhmää.

Tehtävässä pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevassa yrityksessä ammattitaitoisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. Itsenäisestä roolista huolimatta sinulla on laaja asiantunteva tuki tehtävässä menestyäksesi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja Adeccolta antaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 7.1.