(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja
Quant Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Haemme arvostetulle asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle Helsinkiin mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevan työsuhteeseen päivävuoroon.

Tehtävässä vastuullasi on ison kansainvälisen konetehtaan mekaanisen kunnossapidon työnjohtajan tehtävät. Työnjohtaja koordinoi ja hallinnoi tuotantokoneiden ja -laitteiden kunnossapitotöitä ja ennakkohuoltoja. Työnjohtajan toimii esimiehenä noin kymmenelle henkilölle ja toimii samalla yhteishenkilönä asiakkaan suuntaan päivittäisessä työssä.

Pääasialliset työtehtävät:

  • Päivittäiset esimiestehtävät
  • Toteuttaa työsuunnitelmia, joihin kuuluu työtehtävien aikataulutus, jakaminen ja valvonta
  • Varmistaa ja luo olosuhteet asianmukaiselle perehdytykselle ja tiimin jatkuvalle kehittämiselle
  • Pitää huolta, että turvallisuuskulttuuri on sisäistetty ja työohjeita noudatetaan
  • Sidosryhmäyhteistyö asiakaspalveluhenkisellä asenteella

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta esim. AMK tai vastaava, aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja kunnossapidosta. Kykyä ja halua toimia esimerkkinä turvallisuusasioissa, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävä vaatii tekijältä hyvää suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme hakijalta hyviä perustasoisia IT-taitoja ja katsomme eduksi 5S- ja LEAN-ajattelutavan tuntemuksen.

Tarjoamme ison talot edut ja hyvän tiimin tuen, sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä kilpailukykyisellä palkkauksella.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti, sillä se täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat sähköpostilla ari.kumlander@barona.fi tai sitten puhelimitse 0438244449.