(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme asiakaskohteeseemme esimiestaitoista ja toimeen tarttuvaa työnjohtajaa. Oletko ulospäin suuntautunut ja organisointitaitoinen? Omaatko pitkäjänteisen ja asiakaspalveluhenkisen työotteen?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä:

  • töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta
  • asiakasyhteydenpito
  • turvallisuuden valvonta
  • resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti 
  • eh-töiden koordinointi ja varaosien selvitys ja tilaus

Sinulta toivomme vahvaa kokemusta laitehuollosta, asiakaspalvelusta sekä esimiestehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne, mutta sinusta löytyy myös tehtävässä tarvittavaa jämäkkyyttä. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti, kun olet koulutukseltasi insinööri tai sinulla on vastaava teknisen alan koulutus (esim. konetekniikan saralta). Sinulla on lisäksi itsenäinen, aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kunnossapitopäällikkö Esa Lehtinen p. 040 562 8360. Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa VMP Oyj ja lisätietoja rekrytointiprosessin etenemisestä antaa HR- asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.