(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Oletko pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Etsimme nyt työnjohtajaa Lappeenrantaan UPM Kaukaan sahalle vakituiseen työsuhteeseen. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä:

• töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta

• turvallisuuden valvonta

• resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Toimit luontevasti sekä kentällä että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaan kanssa. Edellytämme teknisen alan koulutusta (teknikko/ insinööri) ja vankkaa työkokemusta mekaanisesta kunnossapidosta. Sinulla on hyvät esimies- ja IT-taidot sekä englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Hakemaltamme henkilöltä löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisestä että osana tiimiä.

Lisätietoja kunnossapitoasentajan tehtävästä antaa Caverionilta Ville Pätäri, puhelimitse 050 599 1383 tai sähköpostitse ville-veikko.patari@caverion.com.

Hae tehtävää 22.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.