(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Sonoco-Alcore
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018Työn kuvaus:
  Sonoco-Alcore on kansainvälinen pakkauksiin keskittynyt yhtiö, joka tarjoaa erilaisia pakkausratkaisuja sekä kuluttajille että teollisuuden käyttöön. Meillä on vankka asema Euroopan paperi- ja muun teollisuuden kierrehylsyjen ja hylsykartongin valmistuksessa. Toimimme 15 Euroopan maassa ja työllistämme noin 1800 henkilöä. Suomessa meillä on kartonki-, ja hylsytehtaat Kotkan Korkeakoskella sekä hylsytehtaat Ruovedellä ja Ruukissa. Valmistamme kierrätetystä kuidusta korkealaatuista kartonkia ja jatkojalostamme siitä hylsyjä paperi- ja muun teollisuuden käyttöön. Työllistämme yli 150 henkilöä.
 
TYÖNKUVA:
Rekrytoimme asiakkaallemme Sonoco-Alcorelle mekaanisen kunnossapidon esimiestä/työnjohtajaa Kotkan toimipisteelle korjaus- ja muutostöiden sekä ennakkohuollon työnjohtotehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
 
ODOTAMME SINULTA:
Odotamme sinulta kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja konetekniikasta sekä soveltuvaa amk- tai yliopistotasoista tutkintoa.
Hakemaamme työhön sopii henkilö, joka on tiiminjohtajana oma-aloitteinen ja avoin. Sinulla on kehityksellinen ote työskentelyyn ja kykenet sekä itsenäiseen työntekoon että johtamaan tiimiä ja kommunikoimaan sujuvasti eri yhteistyötahojen kanssa. Omaat hyvän englannin kielen taidon sekä rohkeutta käyttää sitä työssä.
Eduksesi katsotaan kokemus esimies- ja suunnittelutyöstä, kunnossapitojärjestelmistä sekä ymmärrys kartonkikoneista ja prosesseista.
 
TEHTÄVIISI KUULUU:
Päätehtävänäsi on kartonkitehtaan mekaanisen kunnossapidon, korjaus- ja muutostöiden sekä ennakkohuollon työnjohtotehtävät. Vastuullasi on myös kunnossapitotöiden suunnittelu kartonkikoneen käydessä sekä huoltoseisokeissa.
 
TARJOAMME SINULLE:
Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän kehitykseen tähtäävässä kansainvälisessä yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi avoimessa työympäristössä, jossa sinulle tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tehtävänkuva on muokattavissa vahvuuksiesi sekä mielenkiintosi mukaan.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 11.11. mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-15 Senior HR Consultant Pietari Salmi, pietari.salmi@adecco.fi tai p. 040 820 4007.

Asiakkaan tehtävänimike:  Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka