(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon osaajaa
Telatek Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa. Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12 Meur.

Kittilän toimintamme kasvaessa ja siirtyessä toukokuussa 2020 uusiin toimitiloihin, haemme Kittilän huoltoyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen mekaanisen kunnossapidon asentajia.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa teollisuuden kunnossapidon mekaanisista asennuksista sekä korjauksista.

Odotamme sinulta osaamista mekaanisten laitteiden kunnossapidosta, tiimityöskentelykykyä, kykyä oppia uutta sekä reipasta asennetta.

Tarjoamme vakituisen, turvallisen ja luotettavan työpaikan sekä mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 31.5.2020 mennessä osoitteeseen teemu.hautala@sihti.fi tai https://www.sihti.fi/tyonhakija/tyopaikka/?job_id=37921) . Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja arkisin klo 8 - 16 Pasi Nyberg puh. 040 5244 784

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!