(Poistunut julkaisusta)

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI TAI -TEKNIKKO
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme Olkiluotoon

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ TAI -TEKNIKKOA

toimimaan OL3 merivesilaitteiden ja -kanavien laitevastaavana.

Vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja määrittelemällä varaosat.  Kehität oman alueesi kunnossapito-ohjelmia ja työtapoja, sekä osallistut kunnossapidon toiminnan kehittämiseen.

Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja arvostamme voimalaitoskokemusta. Mahdollinen esimieskokemus katsotaan eduksi. Tehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä ryhmätyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta osallistua tarvittaessa työnjohtotehtävien hoitoon. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti. Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on kyky omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö.

Lisätietoja tehtävistä antaa tiimiesimies Marko Burjam, puh. (02) 8381 2342 tai 0500 723 666.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.tvo.fi/tyopaikat mieluiten heti, mutta viimeistään 26.3.2018 mennessä.