(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon huoltoasentaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu

Haemme kunnossapito-osastolle mekaanista asentajaa vastaamaan telakan tuotantolaitteiston kunnossapidosta. 

Tehtävään kuuluu tuotantolaitteiden ja koneiden ennakkohuoltotyöt, toimintahäiriöiden vianselvitys sekä korjaus. Osallistut myös laitteiden vuosihuoltoihin. Työ on vuorotyötä.

Toivomme hakijalta

Etsimme teknisen koulutuksen tai pätevyyden hankkinutta henkilöä, jolla on esimerkiksi kone- ja metallialan tai kunnossapitoasentajan peruskoulutus tai kokemusta kunnossapidon työtehtävistä.  

Työkokemus kunnossapidosta, koneasennuksista tai huollosta katsotaan eduksi. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Pekka Rautanen
Työnjohtaja
pekka.rautanen@meyerturku.fi
046 9236 825 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 14.30-15.30)