Mekaanisen kunnossapidon asentaja
L&T Teollisuuspalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt riveihimme vastuuntuntoista ja oma-aloitteista

 

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ASENTAJAA

 

Etelä-Suomen alueelle, jossa työskentelemme teollisuuden puhtaanapitolaitteistojen parissa. Työmme pitää sisällään vaihtelevia huolto- ja korjaustöitä sekä uusien laitteiden rakentamista. Työ sisältää jonkun verran toimimista L&T:n eri toimipisteissa, mutta niistä sovitaan erikseen. Työ voidaan järjestellä tulevaisuudessa mahdollisesti vuorotyöksi, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työpiste voi sijaita joko Tuusulassa tai Porvoossa.

 

Eduksi katsomme omatoimisuuden, hitsaustaidon, kuvienlukutaidon sekä myös kuvien piirtämisen taidon. C-ajokortti on myös eduksi.

 

Tarjoamme loistavan työyhteisön, jossa on miellyttävä työskennellä turvallisesti itseään kehittäen. L&T tarjoaa lisäksi henkilökuntaetuja, kuten henkilökuntakerhot sekä sairauskassan.

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 24.10.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Sami Hakanen (050 099 6582).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot