(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon asentaja
Terrafame

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Oletko sinä uusi MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ASENTAJAMME? 
 
Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi on ainutlaatuinen energiatehokas kokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun. Terrafame aloittaa akkukemikaalien tuotannon vuoden 2021 alkupuolella. Uusi tehdas on yksi maailman suurimmista sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista ja sen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yli 60 prosenttia pienempi kuin teollisuudessa keskimäärin. Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet. 
 
Haemme mekaanisen kunnossapidon asentajia / käynnissäpitäjiä päivä- ja kolmivuorotyöhön keskitettyyn kunnossapitoon, metallien talteenottolaitokselle sekä akkukemikaalitehtaalle. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen ja oma-aloitteinen osallistuminen vastuualueesi laitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtäviin.
 
Sinulla on kone- ja metallialan peruskoulutus tai muulla tavalla hankittua kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Olet reipas, huolellinen, motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Työturvallisuusasenteesi on tinkimätön ja ymmärrät laadukkaan ennakoivan kunnossapidon merkityksen.
 
Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 kunnossapitoinsinööri Tuomo Tornberg tai kunnossapitopäällikkö Pekka Lappalainen, p. 020 7130 800 (vaihde).
 
Täytäthän hakemuksesi viimeistään 26.11.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.