(Poistunut julkaisusta)

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ASENTAJA
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Oletko sinä uusi MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ASENTAJAMME? 

Haemme asentajia mekaaniseen kunnossapitoomme. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen ja oma-aloitteinen osallistuminen vastuualueesi laitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtäviin käynninaikana ja huoltoseisokeissa. 
 
Sinulla on kone- ja metallialan peruskoulutus tai muulla tavalla hankittua kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen, motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Työturvallisuusasenteesi on tinkimätön ja ymmärrät laadukkaan ennakoivan kunnossapidon merkityksen. Työaikamuoto on päivävuoro tai TAM17 10h.
 
Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 6.-17.7. ja 3.-14.8. välisenä aikana kunnossapitopäällikkö Pekka Lappalainen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 16.8.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.