(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon asentaja
Trinseo Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Trinseo valmistaa erilaisia muovituotteita, lateksisideaineita ja synteettistä kumia. Yrityksellä on yli seitsemän vuosikymmenen kokemus valmistuksesta, markkinoinnista ja teknologioista, ja tällä hetkellä Trinseolla on noin 2 500 työntekijää, 16 valmistuslaitosta ja 11 tutkimus- ja tuotekehitysyksikköä ympäri maailmaa. Liikevaihto vuonna 2018 oli 4,6 miljardia dollaria.

Trinseo Suomi Oy:n Haminan tehdas on käynnistynyt vuonna 1989. Tehdas valmistaa erilaisia latekseja, joita käytetään paperi- ja kartonkiteollisuudessa, tekstiiliteollisuudessa sekä rakennusteollisuudessa.

Haemme asiakkaallemme Trinseo Suomi Oy:lle Mekaanisen kunnossapidon asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Haminaan. Tehtävä alkaa alustavasti toukokuun alussa.

Toivomme hakijoilta:
- Soveltuvaa teknisen alan ammattitutkintoa (esim. kone- tai metallialan koulutus),
- Muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden asennus-, käyttö- tai kunnossapidon tehtävistä,
- Itsenäistä, itseohjautuvaa ja joustavaa työskentelyotetta,
- Hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja sekä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Lisäksi lateksiprosessin tuntemus, kokemus pumppujen ja venttiilien kanssa työskentelystä sekä hitsaustaito ovat eduksi tehtävää hakiessa. Myös aiempi kokemus kunnossapitojärjestelmien käytöstä on hyödyllistä.

Mekaanisen kunnossapidon asentajana vastuullasi on:
- Tehtaan mekaaniseen kunnossapitoon liittyvät tehtävät yhdessä prosessinhoitajien ja muiden kunnossapidon ammattilaisten kanssa,
- Tarvittaessa toimia urakoitsijoiden työnjohtajana,
- Ennakkohuoltoon liittyvät tehtävät,
- Laitteiden irrottaminen ja toimittaminen huoltoon sekä
- Muut monipuoliset kunnossapidolliset tehtävät.

Tehtävässä saat vastuullesi monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan, jossa pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi sinulle tarjotaan kattavat henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaisena.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Senior HR Consultant Pietari Salmi p. 0408204007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi viimeistään 1.3. osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .