(Poistunut julkaisusta)

Mekaanisen kunnossapidon asentaja, Nammo Vihtavuori Oy
Nammo Vihtavuori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaita Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

Haemme nyt Nammo Vihtavuori Oy:lle MEKAANISTA KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Laukaan Vihtavuoreen.

Työ pitää sisällään monipuolisia kemian teollisuuden mekaanisten laitteiden asennus- ja kunnossapitotöitä. Työ on päivätyötä, mutta odotamme valmiutta työskennellä myös vuorotyössä. Työssä ollaan kosketuksissa erilaisten kemikaalien kanssa, joten työntekijällä on oltava hyvä terveydentila. Valitulle työntekijälle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Odotamme Sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Muutaman vuoden työkokemusta, sekä kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta
- Valmiutta itsenäiseen työhön
- Tarkkuutta ja kykyä noudattaa yksityiskohtaisia turvallisuusmääräyksiä


Eduksi katsotaan kokemus Atex-ympäristössä työskentelystä.

Tarjoamme vakituisen työn menestyksekkäässä yrityksessä osana toisiaan tsemppaavaa työporukkaa!

Mikäli olet etsimämme kunnossapitoasentaja vailla uusia haasteita, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292, emmi.leppanen@go-on.fi

Lisätietoja Nammosta saat yrityksen nettisivuilta osoitteesta www.nammo.com