(Poistunut julkaisusta)

MEKAANISEN ASENNUSTYÖN AMMATTILAINEN
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme Meiran kunnossapito-osastolle sinua aktiivinen ja osaava

MEKAANISEN ASENNUSTYÖN AMMATTILAINEN

Toimenkuvasi painottuu tuotanto- ja pakkauslaitteiston akuutteihin ja suunniteltuihin kunnossapitotehtäviin. Työnkuvaasi kuuluvat myös tekniset kehitys- ja suunnittelutehtävät. Työskentelet osana tuotannon kunnossapitotiimiä, joka koostuu sähkö-, kiinteistö- ja teknisenalan asiantuntijoista.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet tekniikasta/ automaatiosta kiinnostunut, erinomaiset ongelmanratkaisutaidot omaava tiimipelaaja. Sinulla on kokemusta isoista tuotantolaitoksista ja niiden prosesseista. Työskentelytyyliisi kuuluvat analyyttisyys ja suunnitelmallisuus sekä oma-aloitteinen toimintatapa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, myös englannin kielen taitoa tarvitset työssäsi jonkin verran. Toivomme, että sinulla on alan koulutus tai tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Yhtä tärkeänä arvostamme myös työtä pelkäämätöntä asennetta ja ahkeraa työotetta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään parasta osaamistasi vastuullisessa työympäristössä, mukavien työkavereiden tukemana ja hyvien työsuhde-etujen siivittämänä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

Mikäli näet itsesi Meiralla kunnossapidon tehtävissä, toivomme että käyt täyttämässä hakemuksesi sivuillamme www.meira.fi viimeistään 21.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä perjantaina 18.5.2018 klo 12-14 Kunnossapitopäällikkö Marko Kuurnelta, p. 046 920 7714 tai sähköpostitse osoitteella marko.kuurne@meira.fi.