(Poistunut julkaisusta)

Mekaaniseen purkuun työntekijöitä Fortacolle
Fortaco Ostrobothnia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Fortaco Ostrobothnia Oy
Fortaco on Euroopan johtava sopimusvalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä kokoonpanot ajoneuvo- ja materiaalinkäsittelysektorille. Fortaco tarjoaa myös suunnittelu- ja tuotekehityspalveluja teknologiaosaston kautta. Palvelu kattaa muotoilun, suunnittelun, ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka. Fortacolla on kahdeksan tuotantoyksikköä viidessä eri maassa (Suomi, Viro, Puola, Slovakia, Unkari), joissa työskentelee yhteensä 2200 työntekijää. Turvallisuus, korkea laatu ja toimitusvarmuus ohjaavat toimintaamme ja takaavat menestyksen asiakkaidemme lopputuotemarkkinoilla.
Toimenkuva
Haemme Fortacolle Sastamalaan työkoneiden mekaaniseen purkuun tekijöitä. Työ on päivätyötä liukuvalla työajalla ja saat perehdytyksen työhösi työsuhteen alussa.
Odotamme sinulta
Haemme korkealla työmoraalilla varustettuja tarkkoja ja huolellisia työntekijöitä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta sopeudut hyvin myös osaksi isompaa tiimiä. Olet omatoiminen ja aktiivinen kaikissa työtehtävissäsi. Edellytämme aiempaa kokemusta joko ajoneuvoasennuksesta tai mekaanisesta asennustyöstä. Työturvakortti sekä tulityökortti ovat eduksi, mutta sinut koulutetaan tarvittaessa. Koulutusjakso on uusille työntekijöille 1-8 viikkoa riippuen osaamisesi tasosta. Koulutusjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä tuotantopalkkioille.
Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen, kuten autonasentajan, automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutuksen.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan nykyaikaisessa työympäristössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Lisätietoja paikasta antaa Eezy VMP Sastamala p.044056133/Suvi tai 0407444261/Sonja.
Jätä hakemus, niin otamme yhteyttä ja sovitaan haastatteluaika toimistollemme!
Kesto
Arviolta neljä kuukautta, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, sastamala@vmp.fi, 0440561333
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.02.2020 mennessä.