(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen valvoja, Porvoo, Kilpilahti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2021
Etsimme asiakkaallemme Porvoon Kilpilahteen mekaanista valvojaa projektityöhön liittyviin suunnittelu- ja valmistelutöihin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa projektissa osana kokenutta ja omistautunutta tiimiä. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii mekaanista valvojaa asiakkaallemme Kilpilahteen, Porvooseen!

Tarjoamme


* Osaavan ja kokeneen tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat kokeneen työparin kanssa haastavan projektin rakennusvaiheen hallinnoimisesta, aikatauluttamisesta, budjetoinnista sekä laatu- ja turvallisuusvalvonnasta. Työt alkavat helmikuussa 2021 ja työsuhteen kesto on arviolta 6 kuukautta. Teet tiivistä yhteistyötä työmaajohdon, urakoitsijoiden sekä muiden valvojien kanssa. Työ vaatii sitoutumista ja joustavuutta sen tiiviin aikataulun vuoksi.

Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään haastavaan rooliin!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on esimerkiksi konetekniikan, putkisto-/prosessisuunnittelun, teräsrakennesuunnittelun AMK- tai diplomi-insinööri, jolle on jo kertynyt käytännön työkokemusta. Erityisesti arvostamme asennuskokemusta. Olet aidosti innostunut mahdollisuudesta päästä oman alan haastaviin tehtäviin ja haluat kehittyä. Omaat ratkaisukeskeisen asenteen ja pärjäät monenlaisissa kommunikaatiotilanteissa niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Esimerkiksi konetekniikan, putkisto-/prosessisuunnittelun, teräsrakennesuunnittelun AMK- tai DI-koulutus
* Käytännön työkokemusta (esim. asennuksesta)
* Ratkaisukeskeinen ja aktiivinen asenne työntekoon
* Erinomaiset vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
* Työturvallisuuskortti ja tulityökortti


Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuu 2021
* Kesto: 6kk, jonka jälkeen on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA