(Poistunut julkaisusta)

MEKAANINEN TAI SÄHKÖ/AUTOMAATIO-OPERAATTORI
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Olet­ko sinä uusi MEKAANINEN TAI SÄHKÖ/AUTOMAATIO-OPERAATTORIMME?
 
Haemme akkukemikaalitehtaalle Sotkamoon kokeneita operaattoreita, joilla on mekaaninen ja/tai sähkö/automaatioon liittyvä tausta. Tehtäväsi liittyvät tuotantoprosessien ohjaamiseen ja ylläpitoon. Vastaat yhdessä tuotannon henkilöstön kanssa laitosten ja tarveaineiden riittävyydestä tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi. Huolehdit laadunvalvonnasta, turvallisesta työympäristöstä, kustannustehokkaasta ajotavasta ja mahdollisesti raportoinnista. Vastaat myös laitosten käytettävyydestä yhdessä kunnossapidon tukitoimien kanssa sekä osallistut siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon.
Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työntekoon. Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja vähintään 5 vuoden vankkaa kokemusta teollisista tuotantoprosesseista.
Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae! 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 22.6. – 3.7.  ja 3.-16.8. välisenä aikana operatiivinen päällikkö Pekka Huovinen ja 6. – 31.7. välisenä aikana paineliuotuksen työnjohtaja, puh. 020 7130 800 (vaihde).
 
Täytäthän hakemuksesi viimeistään 16.8.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.