(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen suunnitteluinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt mekaanista suunnitteluinsinööriä Suomen sellutehtaiden alueelliseen kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikkana on UPM:n Kaukaan, Kymin tai Pietarsaaren sellutehdas.

UPM:n Selluliiketoiminta työllistää maailmanlaajuisesti 1 500 henkilöä. Neljä modernia tehdastamme Suomessa ja Uruguayssa tuottavat korkealaatuista havupuu-, koivu- ja eukalyptussellua. Asiakkaamme eri puolilla maailmaa valmistavat sellustamme muun muassa pehmo- ja erikoispapereita, pakkauskartonkia sekä kirjoitus- ja painopapereita. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. Lisää meistä osoitteesta www.upmpulp.com

Mitä teet?

Mekaanisen suunnitteluinsinöörin tehtävänä on vastata kulloinkin meneillään olevien investointiprojektien ja kunnossapitohankkeiden mekaanisesta suunnittelusta. Mekaaniseen suunnitteluun kuuluu mm. laitos- ja putkistosuunnittelu. Vastuualueena on sellutehtaan suunnittelutoimeksiantojen toteutus teknisesti ja taloudellisesti optimaalisella tavalla sovittujen aikataulujen puitteissa turvallisuusstandardeja noudattaen.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Suunnittelun hankinta, valvonta ja koordinointi
  • Laitteiden ja asennustöiden hankintojen valmistelu sekä hankintaan osallistuminen
  • Mekaanisena asiantuntijana toimiminen prosessien kehitystyössä ja muiden ammattialojen suunnittelussa (sähkö- ja automaatiosuunnittelu, rakennussuunnittelu, LVI-suunnittelu)
  • Tarpeen mukaan tehdaspalvelu- ja tuotanto-organisaatioiden avustaminen mekaanisten ongelmatilanteiden ja tuotantohäiriöiden selvittelyssä
  • Suunnittelun työtapojen, työkalujen ja järjestelmien ylläpito ja kehitys
  • Osallistuminen suunnitteluun liittyvään yhteistyöhön muiden Suomen sellutehtaiden kanssa Kymillä, Kaukaalla ja Pietarsaaressa

Kuka olet?

Edellytämme sinulta mekaaniseen suunnitteluun, projektien hoitoon ja kunnossapitotoimintaan liittyvää kokemusta sekä sellutehtaan prosessien tuntemusta ja matkustusvalmiutta.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva tekninen pohjakoulutus (DI/AMK-insinööri).

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää johtamistaitoa, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Markku Villa, puh. 0407617657 (arkisin)

ja työsuhdepäällikkö Hans Nyström, puh. 0407056477 (arkisin).

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 30.09.2018 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 02041 46 600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.