(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen suunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Teijo Pesukoneet Oy Nakkilassa kuuluu Teijo-konserniin ja sen emoyhtiö on norjalainen Teijo Holding AS. Sisaryrityksiä ovat Teijo Norge AS Norjassa ja Teijo AB Ruotsissa. TEIJO –pesukoneita on valmistettu jo vuodesta 1967 lähtien. Tänä aikana vaativille asiakkaille on toimitettu yhteensä yli 15 000 TEIJOn vakio- tai erikoispesukonetta ympäri maailmaa. Päämarkkina-alue on Eurooppa.

TEIJO Pesukoneet Oy tunnetaan kaikkialla korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan ja innovatiivisesta suunnittelustaan.

Haluatko SINÄ olla yksi TEIJO –pesukoneiden suunnittelijoista? Etsimme heille nyt MEKAANISTA SUUNNITTELIJAA Nakkilaan, vakituiseen työsuhteeseen, suoraan asiakkaan kirjoille.

Tehtäviisi kuuluu mm. tuotekehitykseen liittyvä suunnittelutyö sekä vakiokoneista poikkeavien ratkaisujen suunnittelu yhdessä myyntiorganisaation kanssa. Lisäksi 2D/3D –piirustukset, tuoterakenteet ja mitoitukset.

Odotamme sinulta:

- osaamista Solid Works –ohjelmistosta

- alan standardien tuntemusta

- yli viiden vuoden kokemusta laite- ja konesuunnittelusta

- soveltuvaa alan teknistä koulutusta

- hyviä vuorovaikutustaitoja, teknistä kommunikaatiokykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

- suomen ja englanninkielen sujuvaa taitoa, ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Sillä tässä on sinulle itsenäinen ja haastava työ sekä oiva tilaisuus kehittää ammattitaitoasi kannustavan ja tiiviin organisaation tukemana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi